Månadens område

Vad är månadens område?

Som månadens område har Mäkleri Nobelle lite extra fokus på just det utvalda området. Ni kommer få lite extra information om just det området och ett särskilt erbjudande kommer riktas till alla er som bor i månadens område och ska sälja eller värdera er bostad. 

 

Oktober

Hösten gör sitt intåg allt tydligare och värmen är ett minne blott. Skolor har dragit igång ordentligt och vardagen har kommit igång på allvar. Denna månad har turen kommit till Hökåsen att bli månadens område. 

Erbjudande

Bor du i Hökåsen och funderar på att sälja din bostad? Under hela oktober får du ett extra bra erbjudande. Gör min unika provisionsberäkning och få 5000 kr i rabatt på framräknat pris. 

Gäller alla i Hökåsen och vid kontakt under oktober 2018. 

Fakta om månadens område

Hökåsen är ett mysigt område 6 km norr om Västerås. Området består mestadels av villa- och radhusbebyggelse, men det finns även radhusliknande bostadsrätter samt fåtalet hyresrätter.

Hökåsen är populärt bland barnfamiljer och har flertalet förskolor samt skola från F-6. På församlingshemmet Knektgården finns även öppen förskola för föräldralediga med barn. 

I Hökåsen finns en ICA-butik och en pizzeria samt trädgårdscenter. Lokaltrafiken linje 21 trafikerar området. Det är även många som tar cykeln in till arbetet i Västerås. 

Gillar man att motionera och idrotta finns ett motionsspår samt fotbollsplaner i området. På sommaren är Hökåsen-gropen en populär badplats för många, inte bara Hökåsen-bor. 

Hökåsen är ett område som har allt du kan önska!