Månadens områden

Vad är månadens område?

Som månadens område har Mäkleri Nobelle lite extra fokus på just det utvalda området. Ni kommer få lite extra information om just det området och ett särskilt erbjudande kommer riktas till alla er som bor i månadens område och ska sälja er bostad. 

Från och med april kommer månadens område bestå av ett område jag bott i från födseln fram till nu i kronologisk ordning. Vissa områden kommer därför återkomma flera gånger. Då jag aldrig bott på västra sidan om Svartån kändes det orättvist att bara ha östra delarna representerade varför det även kommer vara ett bonusområde varje månad från västra delarna.

 

September/Oktober-Klockartorpet och Vetterstorp/Vetterslund

Hösten börjar smyga sig på och vardagen har rullat igång för de flesta efter sommarledigheten.

I september och oktober är månadens område jag bott i Klockartorpet och månadens bonusområde Vetterstorp. 

Erbjudande till månadens område: 

Använd Mäkleri Nobelles prisberäkning och få 5 000 kr i avdrag på framräknat pris. Du kan även kontakta mig utan att ha gjort beräkningen så gör jag den åt er när vi ses. Erbjudandet gäller dig som bor i månadens område och kontaktar mig under september eller oktober månad, oavsett om du ska sälja nu direkt eller senare under 2019. 

Området jag bott i:

1999 tog jag studenten från samhällsvetenskapliga programmet med ekonomisk inriktning och började plugga på högskolan i Eskilstuna. Där hade jag min första egna lägenhet. Efter en kortare tid valde jag dock att flytta tillbaka till Västerås och pendla till skolan. Området jag bodde på då var Klockartorpet. Det är därför denna periods månadens område. På Klockartorpet finns både bostadsrätter, radhus och hyreslägenheter. 

Bonusområde Väster:

Valet denna månad föll på Vetterstorp/Vetterslund. Det är ett område jag aldrig bott i, men däremot har jag varit med och sålt en del. Särskilt på Polstjärnegatan. Det finns blandad bebyggelse med bostadsrätter, radhus, och hyresrätter i dessa kvarter. Bussförbindelserna är bra, det finns Netto-butik och Oxbackens centrum med butiker och annan service ligger inte långt härifrån. Här har du även närhet till både Erikslund och centrala Västerås.