Månadens område

Vad är månadens område?

Som månadens område har Mäkleri Nobelle lite extra fokus på just det utvalda området. Ni kommer få lite extra information om just det området och ett särskilt erbjudande kommer riktas till alla er som bor i månadens område och ska sälja eller värdera er bostad. 

 

Maj

Välkommen sköna maj. Denna månad har turen kommit till Viksäng att bli månadens område. 

På Viksäng har jag förmedlat både radhus och bostadsrätter genom mina sex år som mäklare. Jag har även själv bott i området i början av 2000-talet. 

Erbjudande

Bor du på Viksäng och funderar på att sälja din bostad? Under hela maj får du ett extra bra erbjudande. Ska du sälja din bostadsrätt får du nämligen fast pris, endast 22 000 kr inkl moms och ska du sälja radhus eller villa får du fast pris 39 000 kr inkl moms. 

Gäller alla på Viksäng och vid kontakt under maj 2018. 

Fakta om månadens område

Viksäng är ett väldigt varierat område med blandad bebyggelse. Det finns villor i olika storlekar, radhus i både ett- och tvåplan, både nyare och äldre och så finns det flertalet hyresrätter. 

Viksäng har skolor upp till åk 9 och flertalet förskolor. Inte långt ifrån Viksängs centrum ner mot Öster Mälarstrand finns även Kunskapsskolan från åk 4-9. 

Populära Kokpunkten och Steam Hotel ligger även i närheten. 

Länstrafikens buss nr 3 går igenom Viksäng. 

Viksäng har ett centrum med ICA-butik, pizzeria, tobaksaffär, Vårdcentral, apotek och diverse andra butiker/service. Det finns även en Netto-butik och behöver du tanka bilen på vägen hem finns även en tankstation. 

Du tar dig snabbt till fots ner till Öster Mälarstrand om du vill promenera i fina omgivningar vid Mälaren. Ner till stan och centralstationen tar du dig snabbt med cykel, bil eller buss.

Ett område med allt du kan önska och som passar både yngre, äldre, singelhushåll och familjer!