Månadens områden

Vad är månadens område?

Som månadens område har Mäkleri Nobelle lite extra fokus på just det utvalda området. Ni kommer få lite extra information om just det området och ett särskilt erbjudande kommer riktas till alla er som bor i månadens område och ska sälja er bostad. 

Från och med april kommer månadens område bestå av ett område jag bott i från födseln fram till nu i kronologisk ordning. Vissa områden kommer därför återkomma flera gånger. Då jag aldrig bott på västra sidan om Svartån kändes det orättvist att bara ha östra delarna representerade varför det även kommer vara ett bonusområde varje månad från västra delarna.

 

Maj/juni-Gryta och Råby

Våren lurar oss lite och än kan vi inte känna oss säkra att sommaren närmar sig. Åtminstone inte när det gäller vädret. Däremot är det många som känner att det är läge att byta boende inför stundande sommar.  

I maj och juni är månadens område jag bott i Gryta och månadens bonusområde Råby. 

Erbjudande till månadens område: 

Använd Mäkleri Nobelles prisberäkning och få 5 000 kr i avdrag på framräknat pris. Du kan även kontakta mig utan att ha gjort beräkningen så gör jag den åt er när vi ses. Erbjudandet gäller dig som bor i månadens område och kontaktar mig under maj eller juni månad, oavsett om du ska sälja nu direkt eller senare under 2019. 

Området jag bott i:

1982 var jag två år gammal och min familj flyttade till Södra Gryta där jag även bodde fram till 13 års ålder. Jag bodde på Fältharevägen i en gul villa och gick på Apalbyskolan. Jag är glad att ha fått växa upp i ett så barnvänligt område som Gryta. Det fanns alltid någon kompis att leka med i kvarteret och vi hade gångavstånd till skolan. Det finns gott om skolor och förskolor i området och närheten till Rocklunda och idrotten är en stor fördel. 

Bonusområde Väster:

Valet denna månad föll på Råby. Det är ett område jag aldrig bott i, men där det finns blandad bebyggelse med bostadsrätter, radhus, kedjehus och hyresrätter. Bussförbindelserna är bra och det finns ett litet centrum med butiker och service. Närheten till Erikslund är en fördel tycker många.