Månadens områden

Vad är månadens område?

Som månadens område har Mäkleri Nobelle lite extra fokus på just det utvalda området. Ni kommer få lite extra information om just det området och ett särskilt erbjudande kommer riktas till alla er som bor i månadens område och ska sälja er bostad. 

Månadens område består av ett område jag bott i från födseln fram till nu i kronologisk ordning. Vissa områden kommer därför återkomma flera gånger. Då jag aldrig bott på västra sidan om Svartån kändes det orättvist att bara ha östra delarna representerade varför det även kommer vara ett bonusområde varje månad från västra delarna.

 

Jan-Feb-Stentorpet/Malmaberg och Hagaberg

Hösten börjar smyga sig på och vardagen har rullat igång för de flesta efter sommarledigheten.

I januari och februari är månadens område jag bott i Stentorpet/Malmaberg och månadens bonusområde Hagaberg.

Erbjudande till månadens område: 

Använd Mäkleri Nobelles prisberäkning och få 5 000 kr i avdrag på framräknat pris. Du kan även kontakta mig utan att ha gjort beräkningen så gör jag den åt er när vi ses. Erbjudandet gäller dig som bor i månadens område och kontaktar mig under januari eller februari månad, oavsett om du ska sälja nu direkt eller senare under 2020. 

Området jag bott i:

Nästa område jag bott i är där jag fick mitt första egna hyreskontrakt i Västerås efter att ha bott i Eskilstuna samt varit sambo. Hyreskontraktet var till en lägenhet på Stentorpet. Det är därför denna periods månadens område. På Stentorpet/Malmaberg finns både bostadsrätter, radhus, villor och hyreslägenheter. 

Bonusområde Väster:

Valet denna månad föll på Hagaberg. Det är ett område jag aldrig bott i, men jag har varit och värderat flertalet bostäder där och skjutsat barnen till Vedbobacken.