Månadens område

Vad är månadens område?

Som månadens område har Mäkleri Nobelle lite extra fokus på just det utvalda området. Ni kommer få lite extra information om just det området och ett särskilt erbjudande kommer riktas till alla er som bor i månadens område och ska sälja eller värdera er bostad. 

 

Augusti

Högsommarvärmen fortsätter, men augusti är redan här och sommarlov och semestrar går in i sista fas. Denna månad har turen kommit till Centrum att bli månadens område. 

Erbjudande

Bor du i Västerås centrala delar och funderar på att sälja din bostad? Under hela juli får du ett extra bra erbjudande. Gör min unika provisionsberäkning och få 3000 kr i rabatt på framräknat pris. 

Gäller alla i Centrum och vid kontakt under augusti 2018. 

Fakta om månadens område

Västerås centrala delar består, bostadsmässigt, mestadels av lägenheter, men det finns även en del villabebyggelse i äldre delen av stadskärnan i Kyrkbacken. Vill du köpa en lägenhet kan du välja alldeles nyproducerat eller äldre charm om du hellre vill det. 

Att bo i Centrum innebär att du har nära till kommunikationer som tåg och buss. Du tar dig även med fördel fram till fots eller cykel. Vill du shoppa finns det gott om butiker i Västerås city. Nu på sommaren är det även ett stort urval av restauranger med uteserveringar att äta och dricka gott på.