Periodens områden

Vad är periodens område?

Som periodens område har Mäkleri Nobelle lite extra fokus på just det utvalda området. Ni kommer få lite extra information om just det området och ett särskilt erbjudande kommer riktas till alla er som bor i periodens område och ska sälja er bostad. 

Periodens område består av ett område jag bott i från födseln fram till nu i kronologisk ordning. Vissa områden kommer därför återkomma flera gånger. Då jag aldrig bott på västra sidan om Svartån kändes det orättvist att bara ha östra delarna representerade varför det även kommer vara ett bonusområde varje period från västra delarna.

 

Maj/juni

Våren gör sig alltmer påmind och under maj och juni brukar det vara högsäsong för bostadsförsäljningar! Många är särskilt på jakt efter ett eget hus med tomt att njuta denna årstid på. 

Nästa område jag bott i är Gideonsberg. Det blir därför denna periods område. Bonusområdet på väster är Vallby. Där har jag aldrig bott, men det är ett stort område med blandad bebyggelse och närhet till flera omtyckta skolor. 

Erbjudande till månadens område: 

Använd Mäkleri Nobelles prisberäkning och få 5 000 kr i avdrag på framräknat pris. Du kan även kontakta mig utan att ha gjort beräkningen så gör jag den åt er när vi ses. Erbjudandet gäller dig som bor i periodens område och kontaktar mig under maj eller juni månad, oavsett om du ska sälja nu direkt eller senare under 2020. 

Området jag bott i:

Efter att ha bott på Stentorpet ett litet tag gick flyttlasset till Gideonsberg 2001 då jag blev sambo med mina äldsta barns pappa. Gideonsberg har blandad bebyggelse med både hyresrätte, bostadsrätter och villor samt vissa radhus. Det är nära till centrum och du tar dig ner på stan enkelt till fots, cykel, eller buss. Det finns både Ica och Coop-butiker samt flertalet pizzerior. Det finns mysiga promenad och grönområden och många känner till "ankdammen".

Bonusområde Väster:

Valet denna månad föll på Vallby. Det är ett område jag aldrig bott i, men jag har varit och värderat flertalet bostäder där och besökt Vallby friluftsmuseum flertalet gånger.