Månadens område

Vad är månadens område?

Som månadens område har Mäkleri Nobelle lite extra fokus på just det utvalda området. Ni kommer få lite extra information om just det området och ett särskilt erbjudande kommer riktas till alla er som bor i månadens område och ska sälja eller värdera er bostad. 

 

Mars: Bäckby

Välkommen Mars och ett steg närmare våren! Denna månad har turen kommit till Bäckby att bli månadens område. 

Visste du att år 2014 var jag den mäklare (delad förstaplats med en mäklare till, enligt sidan hittamaklare.se) som annonserade flest bostadsannonser på Bäckby. Kanske ni kan hjälpa mig att nå samma positiva resultat igen?

Erbjudande

Bor du på Bäckby och funderar på att sälja din bostad? Under hela mars får du 3000 kr extra i rabatt på din beräknade mäklarkostnad.

Gör beräkningen och dra sedan av 3000 kr. 

Gäller alla på Bäckby och under mars 2018. 

Fakta om månadens område

Bäckby är ett område i västra delarna av Västerås som byggdes till stor del på 70-talet. Det är blandad bebyggelse med både hyreslägenheter, bostadsrätter, parhus, radhus och villor. I slutet av 2016 bodde 8320 personer på Bäckby. Skolor i området är Bäckbyskolan F-6, Rösegårdsskolan F-5 och Internationella skolan i Västerås. Det finns även flertalet förskolor i området.

Det finns motionsspår, minigolfbana, skateboardpark och stor rymdlekpark med utegym i anslutning. 

Just nu pågår en ombyggnation av centrum med bland annat ny väg genom området och nya bostäder är på gång. 

I centrum finns redan nu livsmedelsbutik, restaurang, bibliotek, apotek, klädbutik mm. 

Närheten till Erikslunds shoppingcenter måste självklart nämnas. Bor du på Bäckby kan du enkelt ta en promenad eller cykeln till shoppingturen.