Månadens områden

Vad är månadens område?

Som månadens område har Mäkleri Nobelle lite extra fokus på just det utvalda området. Ni kommer få lite extra information om just det området och ett särskilt erbjudande kommer riktas till alla er som bor i månadens område och ska sälja er bostad. 

Från och med april kommer månadens område bestå av ett område jag bott i från födseln fram till nu i kronologisk ordning. Vissa områden kommer därför återkomma flera gånger. Då jag aldrig bott på västra sidan om Svartån kändes det orättvist att bara ha östra delarna representerade varför det även kommer vara ett bonusområde varje månad från västra delarna.

 

Juli/augusti-Irsta med omnejd och Bäckby

Sommaren är i full gång med okej väder. För många stundar semester och ledighet, och det passar alldeles utmärkt att gå på visningar även under sommaren. 

I juli och augusti är månadens område jag bott i Irsta med omnejd och månadens bonusområde Bäckby. 

Erbjudande till månadens område: 

Använd Mäkleri Nobelles prisberäkning och få 5 000 kr i avdrag på framräknat pris. Du kan även kontakta mig utan att ha gjort beräkningen så gör jag den åt er när vi ses. Erbjudandet gäller dig som bor i månadens område och kontaktar mig under juli eller augusti månad, oavsett om du ska sälja nu direkt eller senare under 2019. 

Området jag bott i:

1994 var jag 14 år gammal och min familj flyttade ut på landet i Kärrbo. Jag började i Irstaskolan och stormtrivdes direkt! Vissa kompisar bodde i Irsta, men många bodde liksom jag på landet runtomkring. Det var Kungsåra, Ändesta och Ängsö. Därav blir månadens område Irsta med omnejd. 

Bonusområde Väster:

Valet denna månad föll på Bäckby. Det är ett område jag aldrig bott i, men där det finns blandad bebyggelse med bostadsrätter, radhus, kedjehus, villor och hyresrätter. Bussförbindelserna är bra och det finns ett litet centrum med butiker och service. Närheten till Erikslund är en fördel tycker många.